jueves, 28 de marzo de 2013

Lliurament a Amnistia Internacional Catalunya del quadre "Malala Yousafzai" per part del pintor Albert D'Alert al Col.legi D'Advocats de Barcelona.



Dimarts, al Col.legi d'Advocats de Barcelona, el pintor Albert D'Albert Pujolar, va fer entrega del quadre "Malala Yousafzai, un raig de llum en mig de la foscor de l'integrisme".
Va presidir l'acte Pedro L. Yúfera degà de l'Il.lustre Col.legi d'Advocats de Barcelona i va rebre el quadre, per part d'Amnistia Internacional de Catalunya, Maria Cañadas i Francesch.

Va ser un acte molt emotiu per l'exemple que representa la lluita de Malala en un món en el que l'integrisme guanya espai mestre la lluita per les llibertats en general i la dona en particular tenen molts problemes.
D'Albert va manifestar el seu desig de que la jove Malala, que després de l'atemptat lluita per recuperar-se, tingui constància que des de un altre part del planeta hi han persones que recolzen la seva lluita i li fan costat. La presidenta de l'entitat a Catalunya, Maria Cañadas, després d'agrair a D'Albert la seva generositat i ressaltar els valors artístics de l'obra,  va manifestar que farà el que calgui per fer arribar el missatge a la jove paquistaní.

J. Ruiz Dugo

Tot seguit, el text informatiu que van entregar els assistents a l'acte.




No hay comentarios: